Den søde lyd

Mange kommende mødre og fædre kan stort set ikke vente fra starten af svangerskabet til barnet langt om længe vil komme ud. Det kan for mange være rigtig lange måneder fra du sporer svangerskabet til barnet langt om længe vil ud. Især for dem der skal være forældre for første gang kan det blive en ordentlig omgang for folk vil gerne gøre alt sammen rigtigt første gang og du skal vende dig til, at der vil være en ny person i ens liv.

Der er følgelig rigtig mange forhold der ændrer sig i løbet af de 9 måneder det oftest tager en baby, at komme ud. Der skal muligvis indrettes værelse til barnet, købes babytøj, købe autostol og meget mere. Men du vil naturligvis også gerne følge lidt med i barnets proces undervejs.

Det er sædvanligvis rimelig klart, at syne på den gravide, at der er et babyfoster inde i personens mave. Men ellers kan det godt være rimelig kompliceret, at følge fosterets proces. Der eksisterer alligevel måder hvorpå du hjemmefra kan følge med i barnets hjertelyd. Det kan gøres ved brug af en hjertelyds monitor. Tidligere var du nødsaget  til, at opsøge hjælp hos en jordemor når du ville have foretaget en ultralyds scanning af fostrets hjertelyd, men i dag kan det ske hjemmefra, med en lille enkel hjertelyds monitor.

En hjertelyds monitor til hjemmet

En sådan hjertelyds monitor koster blot et lille beløb i dag og det er noget, som stort set alle har mulighed for, at skaffe. Det kan være  for hele familien, at følge hjertelyden på fostret, som kan høres fra fosteret er ca. 12 uger og til barnet kommer ud.

Det kan være ret krævende, at benytte en hjertelyds monitor til, at vurdere om fosteret er rask og sund. Det bør man hellere overlade til en professionel, som har viden med, at vurdere hjertelyde fra fostre.

Mange hjertelyds monitorer tillader også, at du har chance for, at lægge babyfostrets hjertelyd op på en computer, så du kan dele det med venner og bekendte via internettet. Det kan være enormt praktisk, forudsat faren til barnet er tvunget til, at være langt væk fra barnets mor, men stadig gerne vil have mulighed for, at følge med i babyfostrets proces.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *