Fedtmængde

 

Diverse mennesker der slås  for, at veje mindre, begår den skavank, at de alene ser på sin vægt når de skal vurdere om de tabte nogle kilo. Men sådan bør det reelt ikke være, for det er ikke bare vægten der har indvirkning på, om kroppen er sund.

Størstedelen er nok godt bevidste om, at det er sulet du gerne vil have så lidt af på kroppen, som overhovet muligt. Dog uden, at du er ganske mager. Men vægten fortæller ikke alene noget om fedtmængden på kroppen, den beskriver nemlig også en ting om muskelmængden i kroppen. Muskler vejer mere end flomme og dette er også grunden til, at en stor del der træner meget for, at kaste nogle kilo flæsk vil opleve, at deres vægt øger efter en periode. Udelukkende fordi de får flere muskler, hvilket er kraftigt positivt.

For at kunne lave en rigtig vurdering bliver du følgelig nødt til kun, at kunne fokusere på fedtmængden i kroppen. Til dette bruger du en fedtprocentmåler, der kan vurdere hvor mange hundrededel af kroppen, der består af flæsk.

Med en fedtprocent måler får du derved chance for, at danne dig et reelt billede af hvorledes det står til med din sundhed. Af den grund kan en fedtprocentmåler være et virkelig godt værktøj, når du skal i gang med, at kaste nogle kilo fedt. For med en fedtprocentmåler kan du sikre sig, at det reelt er sul du mister og ikke muskler, hvilket vil være forholdsvis trist.

Det er også forholdsvis enkelt, at skaffe en fedtprocent måler og de kan findes i næsten alle priser. Det er ikke desto mindre en smule trist, at der ikke er mange der beslutter sig for, at erhverve en fedtprocentmåler når man skal til , at tabe sig. For det resultat du får virker meget bedre, end det du vil kunne købe med en vægt.

Du kan derudover benytte en fedtprocentmåler til, at motivere dig selv, når du begynder på træningen. I takt med, at du taber mere og mere flæsk på kroppen, hvilket kan være en gigantisk opmuntring til, at give den en ekstra skalle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *