Gravid

Måske ønsker man det brændende eller også er ønsket erstattet af frygt. Uanset hvilken følelse du hælder mest til er  mistanken der. Lone, 33, husker tydeligt den dag for otte år siden hvor hun troede hun var gravid. Det passede bestemt ikke ind i hendes planer på det tidspunkt. Det følgende er hendes personlige beretning.

Mistanken om graviditet

Jeg havde en mistanke om at jeg var gravid og ønskede derfor at få det be- eller afkræftet med det samme. Jeg overvejer at ringe til lægen og bestille tid til et tjek, og det er sikkert også en god ide, men jeg havde ikke nerver til at vente på evt. Tid. Derfor besluttede jeg mig for at få fat i en graviditetstest og det kunne kun gå for langsomt. Jeg husker tydeligt at det regnede udenfor og at jeg derfor overvejede et split sekund om det var turen værd ned til det lokale apotek bare for en graviditetstest.  Men jeg overbeviste mig selv. En graviditetstest ville være turen værd.

Graviditetstest på apoteket

Jeg styrtede ud af døren, hen ad gaden og rundt om hjørnet til apoteket, men der var lukket. Satans, tænkte jeg, hvad gør du nu? Måske sælger de graviditetstest på tanken? Men der var tre kilometer derhen og regnen silede ned. Derfor besluttede jeg mig for at tage hjem igen og kigge på nettet. Det måtte da være muligt at bestille en graviditetstest der. Der ville sikkert gå en dag eller to men i det mindste vidste jeg at graviditetstesten var på vej til mig og i øvrigt ville det sikkert være hurtigere end  en tid til lægen.

Købte på internettet

Der var  virkelig mange graviditetstest at vælge imellem på nettet, og jeg tænkte på alle dem der var i samme situation som mig selv. Forhåbentlig var der flest der bestilte en graviditetstest fordi de ønskede  at være gravide. Jeg besluttede mig til sidst for  en graviditetstest og skrev mit navn og adresse, betalte testen og trykkede godkend. Nu var graviditetstesten på vej og jeg åndede lettet op. Dagen efter ville graviditetstesten højst sandsynligt ligge i postkassen og jeg kunne få svar.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *