Hash tester

Mange ungdomsskoler er gået så langt, at de i specielle tilfælde hash tester for, at undersøge om en person har indtaget hash indenfor den seneste periode. Selvom det kan virke enormt grænseoverskridende, at skulle tage en hash tester, gøres det normalt kun fordi, der er nogle der gerne vil hjælpe. Hvis man først har fået et hashmisbrug kan det nemlig være meget svært, at komme ud af det igen.

Det kan være rigtig hårdt, at kæmpe sig igennem og de fleste vil være glade for støtte fra deres nærmeste. Selvom det ikke altid er noget man vil give udtryk for, er de fleste inderst inde glade for, at få hjælp. De vil bare være rigtig dårlige til, at vise det. Man må derfor ofte finde sig i lidt af det hele.

Det kan også være en rigtig svær situation, som forældre. Man vil på den ene side meget gerne støtte sit barn, men på samme tid kan det være svært, at gennemskue hvad man skal gøre. For hvis personen ikke ønsker hjælp kan det være rigtig svært, at hjælpe.

Man kan prøve med tvang, men det vil ofte være den dårligste løsning. Hvis man fx tvinger sit barn til, at tage en hash tester for, at tjekke for hash vil det ofte bare have den effekt, at personen cutter kontakten. Der kan selvfølgelig være tale om et barn der endnu ikke er flyttet hjemmefra og så har man lidt større råderum. Man bør dog stadig være meget påpasselig og det er aldrig en god ide, at bede en person om, at tage en hash tester. Selvom man kan være i tvivl om personen reelt er på hash, bør man aldrig bede en om, at tage en hash tester, så hellere tvivlen.

Den bedste løsning er ofte, at tage kontakt til nogle professionelle der til dagligt arbejder med hashmisbrug. Disse vil kunne give en nogle redskaber man kan arbejde videre med således, at man bedst muligt kan hjælpe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *