Shiatsu

Shiatsumassage er en gammel japansk slags massage. Shiatsumassage består som regel af fingerpres og roterende rørelser. Det er først og fremmest nakken og ryggen man fokuserer på i Shiatsumassage.

Det kan forekomme svært, at finde udøvere af Shiatsumassage herhjemme, , så det er en massage du bør tage af sted til Japan for, at prøve rigtigt. Almindeligvis er massage ikke noget, som mange har mulighed for, at prøve herhjemme i det daglige. På grund af den store timeløn er det hyppigt en kostelig oplevelse ifald du skal have en omgang massage og det kan desuden være svært, at få tilpasset til  et stresset hverdagsprogram.

Men der er alt andet lige mulighed for, at du kan tage imod en omgang Shiatsumassage i lejligheden imens du er optaget af  alle mulige andre ting. Der er nemlig i dagens danmark en masse Shiatsu sæder, du kan skaffe til brug hjemme. Et Shiatsu massagesæde giver mulighed for, at du kan få en traditionel Shiatsumassage i lejligheden. Det betyder, at du kan sidde i sit Shiatsu massagesæde imens du er optaget af alle mulige andre ting, det kunne f.eks være ved aftenstid imens du ser television. Så benytter du tilmed sådan tiden en anelse bedre.

Rigtig mange mennesker benytter i dagens danmark en hel del timer foroverbøjet over pc´en. For talrige giver det øm ryg og nakke, noget som kan være ubehageligt, at gå rundt med i længere tid. Med et Shiatsu massagesæde har du mulighed for, at få løsnet en anelse op i nakken og ryggen, så du kan blive fri for en del af dine muskelspændinger.

Det allerbedste ved et Shiatsu massagesæde er næsten prisen. Prisen er uden tvivl meget varieret alt efter hvilken model og mærke af Shiatsu massagesæde du skaffer, men det er næsten til enhver tid knap så dyrt, end hvis du ville til en ægte massør. Det er i hvert tilfælde raskt betalt hjem igen, da du kan få helt så mange massager som du skulle ønske. Det gode er ligeledes, at du er i stand til at få massage når du har lyst. Der er ikke noget med, at skulle bestille tid eller lignende. Man er i stand til at få massage når du synes, at der er behov for det. Der vil være nogen dage hvor du kommer hjem og synes, at der er mere behov for det, end nogen andre dage. Så er det godt, at komme hjem til sit Shiatsu massagesæde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *